РУКОМЕТАШИ СРБИЈЕ У СРЕДУ ГОСТУЈУ ШПАНИЈИ У ОКВИРУ КВАЛИФИКАЦИЈА ЗА СП: Показати зубе домаћину

Мушка рукометна репрезентација Србије у среду ће одиграти први од два меча са Шпанцима у квалификацијама за Светско првенство 2025. године. ,,Орлови" ће најпре гостовати „фурији” у Лалину од 21 час, док ће се реванш играти у Спенсу у недељу од 17 сати.
СРЛ
Фото: СРЛ

Пивот Србије и Војводине Лука Роган истакао је да је атмосфера врхунска и да се екипа радује борби за светску визу.

– Ово нам је друго окупљање од кад је на селекторско место дошао Борис Ројевић. Поново је све како треба и прихватили смо његов систем рада. Свесни смо да је Шпанија фаворит и да су ближи пласману, али нећемо се предати без борбе. Свакако да су победе над Пољском охрабрујуће и да нам уливају додатно самопоуздање пред гостовање ,,фурији". Циљ нам је да пружимо што јачи отпор на гостовању, а потом пробамо у Новом Саду да направимо изненађење и изборимо пласман на Светско првенство – јасан је репрезентативни бисер.

В. Гвозденовић


Улазнице

Требовање улазница за реванш меч Србије и Шпаније, који се игра у недељу у Спенсу од 17 сати, је преко мејл адресе: улазнице@рсс.орг.рс,, а преузимање је од 8. до 11. маја од 12 до 18 часова у просторијама Савеза за школски спорт Војводине, у Улици Сутејска 2. Такође, карте могу да се преузму и на дан утакмице од 10 до 17 часова на благајни Спенса.


 

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести