КОШАРКАШИ ПАРТИЗАНА У МАЈСТОРИЦИ ДОЧЕКУЈУ БУДУЋНОСТ: Нека бољи тим победи

Немају среће кошаркаши Партизана у завршницама, и у Подгорици црно - бели нису успели да победе, Аврамовић је промашио "полагање" у последњој секунди , па  ће  ће црно-бели у мајсторици покушати да изборе за место у финалу АБА лиге.
1
Фото: Жељко Обрадовић, фото: АБА лига (Д. Стјепановић)

Након што их је Будућност победила са 74:73 у Подгорици, сада је сав притисак на „парном ваљку“.

 Тренер Партизана Жељко Обрадовић дотакао се атмосфере с краја другог дуела, када су се навијачи вербално сукобили са Френком Каминским, али и осталима.

– Ово је само кошарка и треба да се заврши причом о кошарци. Никакве тензије нам не требају, са Будућношћу гајимо пријатељске односе и апелујем на навијаче да се понашају фер и коректно, да нам долазе спортски пријатељи и да бољи тим треба да иде у финале. Такву поруку дајем откако сам се вратио у Партизан и не одустајем од тога јер су те ствари најбитније, битно је да будеш човек. Све остало је мање важно. Треба да будеш човек, културан и пристојан. Имате и неке друге примере – подвукао је Обрадовић.

Плејмејкер Партизана Џејлин Смит изјавио је да очекује захтеван меч против екипе Будућности. - Морамо да будемо спремни да покушамо да контролишемо скок, јер они су стварно добри у офанзивном скоку - , нагласио је Смит.

Победник меча између Партизана и Будућности који се игра у петак у 19 сати  играће у финалу против Црвене звезде.

В. М. П.

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести