Зеленски: Избори за председника нису легитимни, ПУТИНУ ТРЕБА СУДИТИ У ХАГУ

Назад на вест
Коментари
Zabluda
18.03.2024 • 02:17
I ranije sam skrabutao, u komentarima, da je ovaj covek ne dorastao za politicke mahinacije, jer je njima podlozan na osnovu sugerisanja evropejskih potrckala u sluzbi prekobarskih "dobrocinitelja" Jevropi, u nagovaranju da se suprotstave PUTINU u osvajanju VELIKE RUSIJE. Identicno situaciji u razbijanju zajednice Srbije i Crne Gore, napadajuci Milosevica, kako bi se podjarmila Srbija. Crna Gora je vec u njihovim kandzama. Da nije dorastao ukrajinski, nekadasnji komicar, sada tragicar.
Zabluda
18.03.2024 • 02:30
Kazu da o svakom coveku, ko je, kakav je i sta mu donosi buducnost govori njegovo ime i prezime. Tako VOL ODI (mi dodji mi) MIR ZELEN SKI, govori da je zaintacio kao govedo a jos zelen za skijanje. Zapravo, nije vican skijanju, jer su ga nasankali i dalje sankaju zapadni "prijatelji". Njegova pretnja Velikom Putinu haskom trabunjalu, moze mu se obiti o glavu, jer ce njemu suditi ukrajinski narod, jer ga doveo do prosjackog stapa. Nas narod kaze - ko drugome jamu kopa sam u nju upada.
Zabluda
18.03.2024 • 02:49
Crni VOLO DIM (ire) ti se oseca po celoj Jevropi, koga pokusavas da odagnas po celom svetu. Ne radi to kukala ti majka. Nisi vican da ozbiljne teme resavas. Rat koji si doneo Ukrajini, (kako su nasi stari govorili) nije komendija, vec stradanje naroda. Uzmi se u pamet, dok ti je jos vreme. A ono za tebe neupitno i nepovratno tece. To shvata i svako govece. Ponovicu - u pamet se "covece". Zabludeli sine od Ukrajine. Ili zamisljas, poput tvojih sunaronika, da su Rusi isto sto i Palestinci?
Zabluda
18.03.2024 • 03:00
Ne opijaj se mutnim vodama, tvojih zapadnih "prijatelja", vec izvorskom bistrom vodom, da bi trezveno i razumno govorio i donosio odluke. U velikoj si zabludi izraeljski sine. Ne vajaj "zlatno tele" od blata, da ti se ne bi, kao zmija, naslo oko vrata. Pohlepa nikom dobro nije donela, pa nece ni tebi. Kad mali covek zamislja sebe kao veliku figuru medju gorostasima, bude od njih zgazen, jer je za njih, ne vidljiv. Rekoh i spasih dusu.
Сизиф
18.03.2024 • 11:29
Када распишете редовне изборе у вашој земљи , Украјини, онда можете причати о туђим изборима. Ви се господине Зеленски , пре можете прогласити болесно загриженим за влашћу него Путин. Ваша "бандеровска" диктатура смрди нацизмом и ми Срби то лако намиришемо !!
Остави коментар
1 + 13 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1216
Најновије вести