24седам: НАТО генерал Понош потврдио паклени план ђиласоваца

Представници опозиционе НАТО листе Србија против насиља боравили су јуче у Бриселу, где су, како пише 24седам, лобирали да се Србији уведу санкције и да се из наше земље повуку немачке инвестиције.
1
Фото: Youtube printscreen/ NOVA S

Не само да су се бавили том срамном работом, већ су то обавили намсејани, пуна срца и чак се и поносе том својом нечасном мисијом. 

Један од присутних на том састанку у Бриселу био је и представник комби странке Здравка Поноша, Душко Лопандић, а сада је потврда тога да су опозиционари у Бриселу тражили да Србија стане, стигла и од Лопандићевог страначког шефа, НАТО генерала са хрватском путовницом, Здравка Поноша.

- Тај пут у Брисел или сутра у Париз или у Берлин је начин да се врши притисак, да се придобије наклоност колико је год могуће и да у том одмеравању да ли је важнији интерес немачког крупног капитала у Србији или то што ће писати у немачким новинама о репресивном систему у држави у систему где њихов крупни капитал има интересе то је ствар на којој треба да се ради - рекао је Понош на тајкунској телевизији и потврдио да су његови компањони тражили санкције за Србију и српски народ, а да се НАТО генерал из Шнајдерове мреже за исто то залаже. 

За неког ко служи хрватским и НАТО интересима, попут Поноша, није изненађујуће да жели да Србија стане, али видимо да није усамљен у том ставу, јер је то политика читаве Ђиласове коалиције. Немачке компаније у Србији запошљавају више од осамдесет хиљада радника, а последњих година су отворене и многе немачке фирме овде у којима радници имају висока примања. Понош и његови опозициони НАТО јуришници би све то поништили и упропастили Србију, само зарад мало власти. 

Ђиласовци су још једном показали да они нису само опозиција власти, већ су опозиција држави и сопственом народу, који очигледно презиру чим желе да заврши под санкцијама и да десетине хиљада људи преко ноћи остане незапослено и на улици, као што су били у њихово време. 

Подсетимо, јуче су ђиласовци на састанку са Мануелом Сарацином затражили да Србији хитно буду уведене санкције и да из наше земље буду повучене све немачке инвестиције, што је пренео  извор који је лично присуствовао састанку. 

Представници листе "Насиљем против Србије" немачком специјалном изасланику за Западни Балкан директно су рекли да треба уништити председника Србије Александра Вучића и да је најбољи начин за то удар на економију. Они су, дакле, зарад отимања власти спремни да Србију потпуно униште и да стотине хиљада људи оставе без посла и зарада! 

24седам.рс 

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести