Борјан: Даћемо све од себе да победимо у Тирани

БЕОГРАД: Капитен фудбалера Црвене звезде Милан Борјан рекао је да ће меч против Тиране у другом колу квалификација за Лигу шампиона бити тежак.
borjan, fk crvena zvezda
Фото: Милан Борјан, фото: ФК Црвена звезда

Звезда у уторак иде на гостовање екипи Тиране у главном граду Албаније.

"Чека нас веома тешка утакмица. Ми ћемо се спремити најбоље што можемо. Знамо да је све на нама. Тим је добио и на свежини, имали смо веома добре припреме, а сјајно смо ушли у сезону. До сада смо показали да можемо много, верујем да ће тако бити и ове сезоне", рекао је Борјан за клупски сајт.

Као и за сваког голмана и Борјану је веома важно да се мрежа не тресе.

"Учинићемо све да одбранимо наш гол, наравно то је мој посао, као и да победимо у уторак, прођемо у следећи круг и да поново нападнемо групну фазу Лиге шампиона. Радује ме и што су наши играчи веома ефикасни што је такође још један од кључних фактора наших успеха. Веома је важно да тако и наставимо, а верујем да хоћемо јер смо, пре свега, сјајан тим", рекао је Борјан и додао:

"Нема потребе за тензијама. Ми играмо фудбал и зато идемо у Тирану. Даћемо све од себе да победимо. Од првог минута морамо да изађемо јако, како би направили резултат који ће нас одвести у треће коло, које је још један корак ка нашем главном циљу и зато не желимо никакве тензије ван терена", закључио је Борјан.

EUR/RSD 117.1216
Најновије вести