Данас Пролетер игра с Партизаном у Београду: Генералка пред камерама

За млађег новосадског суперлигапша Пролетера остало је још седам дан арипрема пред наступајућу трку за бодове и меч на премијери са Радом на „Карађорђу“.
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

Стратег Бранко Жигић сумирао је до сада урађено, похвалио играче на уложеном труду, професионлном односу и квалитетним играма у припремним утакмицама.

- Свима у клубу изузетно су пријале двонедељне припреме на Златибору. Имали смо идеалне услове да до танчина урадимо зацртани план рада, па нас ни повреде ису омеле да слика урађеног не буде одлична -  каже Жигић.

Пролетер је на Златибору одиграо четири утакмице, а на повратку у Београду је играо са ИМТ-ом.


Новајлије предводи Елесин

У досадашњем делу прелазног рока Пролетер је довео неколико играча. Листу предводи голман Елесин (Трајал), настављају повратници Милошевић (Јавор), Галић (ТСЦ). Потпис на уговор ставили су и Живојиновић (Вождовац), Паповић (Работнички), Миленковић (Јединство, Сурчин), док су то још зимус учинили Бацановић и Јован Илић који су предходних шест месеци успешно наступали за Бродарац.


-  Провере су показале су да смо на добром путу  да достигнемо одговарајући ниво форме за старт првенства и веома битан меч на премијери са Радом. Мање више испробао сам тренутно све расположиве снаге. Немогу а да не истакнем да имамо и одређених прблема због изостанака Бабића, Галића, Радиновића и Танасина који су пропустили последње две провере сигурно утичу на развој ситуације -  искрено ће Жигић.

Данас екипа Пролетер има генералну пробу са Партизаном у Београду (Арена спорт 18).

- Црно бели су нам учинили велику част да пред трку за бодове у сезони у којој су најавили трку за титулу имају проверу са нама. Били смо на Златибору у прилици да на делу видимо одличну екипу тренера Саве Милошевића. Трудићемо се да се прикажемо у најбољем издању пред фудбалским аудиторијумом обзиром да се утакмица преноси и телевизија.  Биће то права провера до сада урађеног. Верујем да се нећемо обрукати и да ће нас мимоићи повреде - каже Жигић.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1155
Најновије вести