Збиљић: ОДБИЛИ СМО ПОНУДУ ЗВЕЗДЕ за бека Стефана Букинца, не смемо да их јачамо, МОРАМО НАПАСТИ ТИТУЛУ

Фудбалери Војводине пред собом имају изузетно важну утакмицу, они ће у реванш мечу другог кола квалификација за Лигу конференција играти против Апоела (први меч 2:1 за Кипране у Никозији), где ће покушати да се домогну и идућег ривала (Ворскла - Дила Гори), који ће бити умногоме лакши.
dragoljub zbiljic, YT printscreen
Фото: Youtube screenshot kanal Gradske info

Војводина је на Кипру показала једну храбру игру, у неколико наврата су били и доста бољи ривал, међутим, фалила је завршница која је на крају довела до тога да при резултат 1:1 читав меч не оде "на воденицу" Новосађана, већ остане на Кипру.

Такође, Војводина је имала и ту "несрећу" да игра против актуелног шампиона Црвене звезде у првом колу, где су претрпели пораз од 5:0. Ипак, "Стара дама" је дала прилику неким фудбалерима, од којих се највише истакао млади бек Стефан Букинац, а председник Војводине, Драгољуб Збиљић, ексклузивно је за Телеграф открио да је већ добио и понуду за њега.

Букинац је привукао пажњу Црвене звезде, која је моментално реаговала, али је Војводина рекла - не.

- Имали смо понуду Црвене звезде за Стефана Букинца коју смо одлуком Управног одбора одбили, једноставно њему је место код нас и тек треба да сазри као играч, а тек онда да након Војводине потражи у иностранству свој даљи пут. Не можемо даље да јачамо Црвену звезду, Војводина мора да се приближи Звезди и да проба да нападне титулу у наредне две, три године - открио је Збиљић за Телеграф.

EUR/RSD 117.0769
Најновије вести