ПО­СЛЕ ПО­БЕ­ДЕ КО­ШАР­КА­ША ВОЈ­ВО­ДИ­НЕ ПРО­ТИВ РАД­НИЧ­КОГ Још пет ко­ра­ка до тро­фе­ја

Ве­ли­ки от­пор пру­жи­ли су ко­шар­ка­ши Рад­нич­ког, али ни­су има­ли сна­ге про­тив ква­ли­тет­не Вој­во­ди­не, ко­ја је са 93:83 сла­ви­ла у 25. ко­лу Ко­шар­ка­шке ли­ге Ср­би­је (КЛС) и ус­пе­ла да се за­др­жи на вр­ху та­бе­ле пет ко­ла пре кра­ја се­зо­не у до­ма­ћем пр­вен­ству.
KK Vojvodina
Фото: KK Vojvodina

Стра­тег Но­во­са­ђа­на Ми­лош Иса­ков-Ко­ва­че­вић опи­сао је ток су­сре­та.

– Од­и­гра­ли смо пет ло­ших ми­ну­та, у тих пет ми­ну­та при­ми­ли смо 20 по­е­на и то је био про­блем у овој утак­ми­ци. На­те­ра­ли смо их на те­шке шу­те­ве ко­је су они по­га­ђа­ли док им ни­је по­не­ста­ло сна­ге. Има­ли смо ро­та­ци­ју и ду­би­ну клу­пе у ко­ју смо ве­ро­ва­ли, ве­ро­ва­ли смо у мла­дог За­гра­ђа­ни­на ко­ји је на­пра­вио па­мет­не фа­у­ле, ве­ро­ва­ли смо у наш при­ти­сак на лоп­ту. Има­ли смо и про­пу­сте, али би­ли смо бо­љи у ско­ко­ви­ма од су­пар­ни­ка ко­ји је био од­ли­чан и на то­ме че­сти­там и тре­не­ру и игра­чи­ма – на­вео је Иса­ков-Ко­ва­че­вић.

Вој­во­ди­ну са­да оче­ку­је АБА 2 ба­лон у Мо­ста­ру и утак­ми­це про­тив Ши­бен­ке, ТФТ Ско­пља и Зла­ти­бо­ра. Пр­ви ду­ел са хр­ват­ским ти­мом на про­гра­му је у по­не­де­љак од 21 час.

В. М. Пе­тро­вић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести