МАРКО ЂУРИЋ ЧЕСТИТАО МАЈИ ГОЈКОВИЋ, првој жени на челу Покрајинске владе! Ево шта је министар спољних послова Србије поручио војвођанској премијерки

БЕОГРАД: Министар спољних послова Марко Ђурић честитао је данас новоизабраној председници Покрајинске владе Маји Гојковић на ступању на ту дужност.
v
Фото: Youtube Printscreen/RTV/Pink

Ђурић је истакао да му је изузетно задовољство што је управо Гојковић изабрана за председницу Покрајинске владе као прва жена у историји извршне власти Аутономне Покрајине Војводине.

Поводом Вашег избора за председницу Покрајинске владе, у име Министарства спољних послова Републике Србије и у своје име, упућујем Вам срдачне честитке и најлепше жеље за успешно обављање ове одговорне дужности.

Уверен сам да ћете преданим и посвећеним радом остварити постављене циљеве и задатке, доприносећи даљем напретку Аутономне Покрајине Војводине и њених грађана. Уверавам Вас да на том путу можете да рачунате на снажну подршку Министарства спољних послова Републике Србије и моју лично, поручио је Ђурић.

Скупштина Војводине изабрала је данас нову Покрајинску владу на челу са Мајом Гојковић.

Гојковић је после изгласавања владе поновила да је циљ наставити са инфраструктурним пројектима које је започела прошла влада, али и заједнички рад са републичком владом.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести