МИЛОШ ВУЧЕВИЋ ПРЕДАО ДУЖНОСТ МИНИСТРА ОДБРАНЕ БРАТИСЛАВУ ГАШИЋУ Верујем да Министарство одбране остаје у сигурним рукама и да ће се наставити пут развоја и јачања херојске српске војске (ФОТО)

У складу са Протоколом о примопредаји дужности у органима државне управе, председник Владе Милош Вучевић предао је дужност министра одбране и примио је официрску сабљу од Братислава Гашића.
1
Фото: Инстаграм Милош Вучевић

"Велика је част била руководити ресором одбране и служити нашем највећем идеалу: слободној и независној Србији. Посебно, желим да захвалим свим сарадницима и колегама из Министарства одбране на марљивом и пожртвованом раду и пожелим им пуно среће и успеха у даљем обављању свог часног позива", нагласио је Милош Вучевић.

Он је додао да верује да Министарство одбране остаје у сигурним рукама и да ће министар Гашић наставити пут развоја и јачања херојске српске војске."

" Влада Србије наставиће да улаже и модернизује домаће одбрамбене капацитете али и да брине о сваком појединцу који се Отаџбини заветовао на верност! Живела Војска Србије! Живела Србија!", написао је на свом Инстаграм налогу Вучевић.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic)

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести