Председник Србије Александар Вучић

Политика ЈЕДИНСТВО - ВЕЛИКИ СРПСКИ САБОР У СУБОТУ Прилика да се потврди наш отпор и став да се не одричемо националних интереса!
Велики српски сабор, који ће бити одржан 8. јуна, послаће јасну поруку да се српски народ неће одрећи државних и националних интереса, поручио је у разговору за Курир дипломата Зоран Миливојевић.
Политика (ВИДЕО) ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ УПУТИО МОЋНУ ПОРУКУ СВИМ ДАМАМА У СРБИЈИ "Будућност је увек у рукама жена"!
Председник Србије Александар Вучић огласио се на Инстаграму моћном поруком коју је упутио дамама у Србији.
Политика ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ У ВАЉЕВУ Имао сам сву вашу снагу, снагу целе Србије да браним народ храбрих 
ВАЉЕВО: Изборна листа "Александар Вучић - Ваљево сутра“ одржала је предизборни скуп у Ваљеву.
Политика ВУЧИЋ У ЧАЧКУ Никада у историји није толико тога направљено и није се ТОЛИКОМ БРЗИНОМ НАПРЕДОВАЛО
ЧАЧАК - Изборна листа „Александар Вучић - Чачак сутра“ одржала је предизборни скуп у Чачку. Скуп се одржава у Хали КК „Борац“.
Политика (УЖИВО) НИСУ УСПЕЛИ ДА СТАВЕ ЖИГ НА НАШЕ ЧЕЛО, И НИКАДА НЕЋЕ УСПЕТИ! Моћне речи Вучића у УН после усвајања СРАМНЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ
Председник Вучић је рекао да су представници многих земаља били у праву када су говорили о поделама које је изазвала ова резолуција. - Никада се није десило у ГС УН да гласање по питању геноцида не буде једногласно. Никада се то није десило, десило се први пут зато што су неки хтели да политизују ову важну тему - рекао је он. Председник је подсетио колико је земаља гласало за резолуцију, и каже да се то први пут дешава. - Људи из неких земаља су истицали значај амандмана, да цитирам значајан допринос.
Политика Председник Вучић стигао у Њујорк
ЊУЈОРК:Председник Србије Александар Вучић стигао је у Њујорк, где ће 23. маја присуствовати седници Генералне скупштине УН на којој ће се разматрати предлог резолуције о Сребреници.
Политика ВУЧИЋ ЗА КИНЕСКЕ МЕДИЈЕ УОЧИ ПОСЕТЕ СИ ЂИНПИНГА: „Спасао је више од 10.000 радних места, сматрамо га пријатељем” (ФОТО)
Уочи посете председника Кине Си Ђинпинга Србији, председник Србије Александар Вучић дао је ексклузивни интервју за „High-End Interviews” у Београду.
Политика Вучић са Рикером о билатералној сарадњи Србије и САД и важним пројектима
БЕОГРАД:  Председник Србије Александар Вучић састао се данас са некадашњим в.д. помоћника америчког државног секретара Филипом Рикером са којим је разговарао о глобалним питањима и о билатералној сарадњи Србије и Сједињених Америчких држава.
Политика ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ ВУЧИЋ Нису предвидели да једна мала Србија може да се супротстави најмоћнијим силама света
Председник Републике Србије Александар Вучић по повратку из Њујорка говорио је о ситуацији на Косову и Метохији, резолуцији о Сребреници и другим важним питањима.
Политика УСВАЈАЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ ДОВЕШЋЕ ДО ГЛОБАЛНЕ ЛАНЧАНЕ РЕАКЦИЈЕ Председник Вучић на ручку са амбасадорима афричких земаља
О позицијама Србије у погледу резолуције "Међународни дан сећања и обележавања геноцида у Сребреници" са традиционално пријатељским земљама афричког континента - написао је председник Вучић на свом званичном Инстаграм налогу.
EUR/RSD 117.0802
Најновије вести