Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

Hrskava, pikantna… LJUTA KRILCA IZ RERNE! Toliko sočna da će vam se za prste lepiti

25.07.2025. 16:39 16:46
Piše:
Izvor:
Dnevnik/Trpeza.Alo
да
Foto: freepik, ilustracija

Ne morate da palite roštilj da bi miris krilca osvojio celu kuću – rerna i nekoliko začina rade sav posao.

Samo dodajte prilog po želji.

Potrebno je:

           15 pilećih krilaca

           3 kašike ulja

           1 kašičica suvog biljnog začina

           1 kašika ljute mlevene paprike

Priprema:

Krilca stavite u činiju, prelijte uljem, pospite suvim biljnim začinom i mlevenom paprikom i dobro izmešajte. Stavite u pleh obložen papirom za pečenje. Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 40 minuta, odnosno dok korica ne bude hrskava.

Izvor:
Dnevnik/Trpeza.Alo
Piše:
Pošaljite komentar