Хрскава, пикантна… ЉУТА КРИЛЦА ИЗ РЕРНЕ! Толико сочна да ће вам се за прсте лепити
25.07.2025.
16:39
16:46
Коментари (0)
Не морате да палите роштиљ да би мирис крилца освојио целу кућу – рерна и неколико зачина раде сав посао.
Само додајте прилог по жељи.
Потребно је:
• 15 пилећих крилаца
• 3 кашике уља
• 1 кашичица сувог биљног зачина
• 1 кашика љуте млевене паприке
Припрема:
Крилца ставите у чинију, прелијте уљем, поспите сувим биљним зачином и млевеном паприком и добро измешајте. Ставите у плех обложен папиром за печење. Пеците у загрејаној рерни на 200 степени око 40 минута, односно док корица не буде хрскава.