Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin
супа
Toskanska kuhinja poznata je po svojoj jednostavnosti i korišćenju sezonskih namirnica, a čorba od pasulja (zuppa di fagioli) jedan je od najpoznatijih primera takozvane „cucina povera“ – siromašne kuhinje koja je iz nužde stvarala ukusna i hranljiva jela.
Pošaljite komentar
OVO JE NAJOMILJENIJE JELO DRAGANE MIRKOVIĆ Ništa bolje od čorbastog pasulja!
dm

OVO JE NAJOMILJENIJE JELO DRAGANE MIRKOVIĆ Ništa bolje od čorbastog pasulja!

27.05.2025. 17:25 17:37
ELIKSIR ZA STOMAK Čorba po receptu svetski poznatog kuvara! IDEALAN IZBOR ZA SAVRŠENO VARENJE
сочиво

ELIKSIR ZA STOMAK Čorba po receptu svetski poznatog kuvara! IDEALAN IZBOR ZA SAVRŠENO VARENJE

21.02.2025. 16:56 17:02