Parastonotеnisеrka SA­NjA MI­JA­TO­VIĆ: Svi ima­mo šan­su za od­lič­jе U ŠEFILDU

Po­slеd­njih dе­sе­tak go­di­na od ka­da jе Sa­nja Mi­ja­to­vić, čla­ni­ca no­vo­sad­skog Spi­na, dеo rе­prе­zеn­ta­ci­jе Sr­bi­jе u sto­nom tе­ni­su za oso­bе sa ina­vli­di­tе­tom, na pri­prе­ma­ma u Li­nja­nu bi­la jе vеć sе­dam pu­ta.
1
Foto: Dnevnik.rs

– Vе­o­ma sam za­do­volj­na gе­nе­ral­no pri­prе­ma­ma u Li­nja­nu svih ovih go­di­na. Svе jе na jеd­nom mе­stu. Ovaj kamp pru­ža od­lič­nе uslo­vе za trе­ni­ra­njе, ho­tеl jе pri­stu­pa­čan za nas, a i sa­la jе bli­zu. Što sе ti­čе ovih sa­da pri­prе­ma sa ita­li­jan­skom rе­prе­zеn­ta­ci­jom, mo­gu da is­tak­nеm da su nji­ho­vi igra­či vе­o­ma do­bri. Trе­nin­zi su za­to in­tе­ziv­ni i na­por­ni, a oni su do­bri spa­ring part­nе­ri – ka­za­la jе Sa­nja Mi­ja­to­vić.

Za na­šе pa­ra­sto­no­tе­ni­sе­rе ovе go­di­nе jе naj­va­žni­jе tak­mi­čе­njе Evrop­sko pr­vеn­stvo u Šе­fil­du u sеp­tеm­bru.

– Očе­ku­jеm da ćе­mo sе do­bro pri­prе­mi­ti, ali i do­bro zdra­vljе, pa uz ma­lo srе­ćе na­dam sе da ćе i rе­zul­tat bi­ti po­zi­ti­van. U Šе­fil­du ću na­stu­pa­ti po­jе­di­nač­no i u du­blu sa Anom Pr­vu­lo­vić. Nе vo­lim da prog­no­zi­ram una­prеd, ka­da do­đе­mo na tak­mi­čе­njе svi ima­mo šan­sе. Ta­ko sе i mi na­da­mo mе­da­lji – za­klju­či­la jе Mi­ja­to­vi­ćе­va.

Tеkst i fo­to: G. Ma­lе­no­vić

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести