Парастонотенисерка СА­ЊА МИ­ЈА­ТО­ВИЋ: Сви има­мо шан­су за од­лич­је У ШЕФИЛДУ

По­след­њих де­се­так го­ди­на од ка­да је Са­ња Ми­ја­то­вић, чла­ни­ца но­во­сад­ског Спи­на, део ре­пре­зен­та­ци­је Ср­би­је у сто­ном те­ни­су за осо­бе са ина­вли­ди­те­том, на при­пре­ма­ма у Ли­ња­ну би­ла је већ се­дам пу­та.
1
Фото: Dnevnik.rs

– Ве­о­ма сам за­до­вољ­на ге­не­рал­но при­пре­ма­ма у Ли­ња­ну свих ових го­ди­на. Све је на јед­ном ме­сту. Овај камп пру­жа од­лич­не усло­ве за тре­ни­ра­ње, хо­тел је при­сту­па­чан за нас, а и са­ла је бли­зу. Што се ти­че ових са­да при­пре­ма са ита­ли­јан­ском ре­пре­зен­та­ци­јом, мо­гу да ис­так­нем да су њи­хо­ви игра­чи ве­о­ма до­бри. Тре­нин­зи су за­то ин­те­зив­ни и на­пор­ни, а они су до­бри спа­ринг парт­не­ри – ка­за­ла је Са­ња Ми­ја­то­вић.

За на­ше па­ра­сто­но­те­ни­се­ре ове го­ди­не је нај­ва­жни­је так­ми­че­ње Европ­ско пр­вен­ство у Ше­фил­ду у сеп­тем­бру.

– Оче­ку­јем да ће­мо се до­бро при­пре­ми­ти, али и до­бро здра­вље, па уз ма­ло сре­ће на­дам се да ће и ре­зул­тат би­ти по­зи­ти­ван. У Ше­фил­ду ћу на­сту­па­ти по­је­ди­нач­но и у ду­блу са Аном Пр­ву­ло­вић. Не во­лим да прог­но­зи­рам уна­пред, ка­да до­ђе­мо на так­ми­че­ње сви има­мо шан­се. Та­ко се и ми на­да­мо ме­да­љи – за­кљу­чи­ла је Ми­ја­то­ви­ће­ва.

Текст и фо­то: Г. Ма­ле­но­вић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести