Љубитељима кафе то често врло тешко пада јер црна кафа без имало шећера и млека има горак укус. Ипак постоји трик који открила фитнес тренер Џени Шугар, а уз који ваш омиљени напитак добија потпуно другачији, сјајан укус.
У јутарњу шољицу црне кафе додаје цимет.
“Након што добро промешам, попијем гутљај и укус је пуно топлији и слађи. Тако моја кафа практично има нула калорија и не садржи шећер”, открила је.
Цимет користи и како би засладила јогурт од бадемовог млека, овсену кашу од банане, јабуке па чак и тост с маслацем од кикирикија.
“Осим што даје слађи укус јелима, цимет је и здрав. Препун је антиоксиданса и помаже телу у решавању слободних радикала. Истраживања су показала да има и противупална својства”, додала је за Поп Шугар.
(Espreso/Krstarica/D.R./Prenosi M.M.)