(ФОТО) ПЕТ ГОДИНА БЕЗ СРПСКЕ ДИВЕ Како је због Милене Дравић настао САОБРАЋАЈНИ ХАОС у Београду? Њен колега открио како су ЉУДИ НА УЛИЦИ реаговали

Име Милене Дравић остаће уписано златним словима у историју наше кинематографије. Била је глумачка дива, коју су сви обожавали, а имала је импозантну каријеру.
m
Фото: Youtube Printscreen/HRT

Публика је обожавала Милену Дравић због њеног несвакидашњег талента, улога којима се несебично давала, скромности, оптимизму и љубави коју је ширила сваки пут када би се појавила.

Поред тога што је оставила неизбрисив траг у кинематографији, била је симбол урбаног Београда, заједно са супругом Драганом Николићем.

Протеклог викенда обележено је пет година од њене смрти, а на годишњицу смрти глумачке диве пре две године, Петар Бенчина је открио једну занимљиву анегдоту са Миленом.

 

- Враћали смо се са пробе за представу "Харолд и Мод", пешке, од Крста до Чубуре и застали да разговарамо о једној сцени из комада недалеко од тролејбуске станице која је била пуна људи - почео је причу Бенчина.

Прави хаос у саобраћају настао је када је она покушала да уђе у тролејбус.

- Тролејбус је дошао, али нико није хтео да уђе у њега. Док ми је причала како жели да одиграмо сцену, ја сам краичком ока приметио да нико не улази у тролу, а да су скоро сви из наишлог тролејбуса изашли и заједно са овима који су га чекали стали и гледали у нас.

Само што је застала на тротоару како би рекла шта мисли, створила је позориште. Када их је приметила, људи су са смешком наставили да иду куда су кренули, а она, такође са осмехом, наставила да прича о сцени. Заустављала је саобраћај и веселила људе својом појавом - написао је Петар Бенчина испод Миленине фотографије на Инстаграму.

Курир

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести