Јасмин Леви одржала концерт за памћење на платоу Геозавода у Београду

БЕОГРАД: Статус највеће звезде  "world music" сцене оправдала је вечерас Јасмин Леви наступом на платоу Геозавода у Београду на води, у оквиру програма Belgrade River Fest-а.   
Танјуг/Сава Радовановић
Фото: Танјуг/Сава Радовановић

Био је то прворазредни музички догађај и засигурно један од концерата године у Србији у којем је Леви београдску публику очарала баш као и свет интерпретацијама песама на шпанском и хебрејском језику уз јак ауторски печат.

Јасмин Леви је наступала широм света праћена најбољим оркестрима међу којима је и Израелска филхармонија, а вечерас је своје препознатљиве хитове као што су "Una Noche Mas", "Alegria" и "Adio Kerida" интерпретирала уз квартет виртуозних музичара. 

У једном трнутку ушла је међу гледаоце и заједно са њима певала песму "Muher".

Јасмин Леви је вечерас остварила музички доживљај утемељен на ладино и фламенко културној баштини, прожет и модернијим звуком, интерпретирајући приче о љубавима, последњим загрљајима, растанцима, славећи живот и емоције.

Главни квалитет њене интерпретације био је у великој емотивности којом је дочарала љубавне заплете житеља Медитерана од атмосфере карневала до меланхолије и носталгије.

Јасмин Леви је у својим песмама, гласом и стиховима, славила живот и љубав, али и подсећала на  бол и тугу...

Публика се вечерас врло брзо повезала са аутентичном интерпретацијом Јасмин Леви и овацијама испратила протагонисте концерта са сцене.

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести