Првог јула у Железничком парку у Новом Саду: БЛОКСТОК У ПОХОДУ НА НОВИ РЕКОРД

НОВИ САД: Позната су сва имена и сатнице за овогодишње издање музичког фестивала "Блоксток", који ће бити одржан у Железничком парку, у Новом Саду, 1. јула. Тог дана, од 18 часова, на бини ће се наћи "Магнитуда", "Tehacerosi", "5 минута славе", "И плеј" и "Јорговани".
b
Фото: Promo

Ипак, хедлајнери вечери биће дефинтивно "Бркови", загребачки бенд који је створио властити стил који су назвали панк-фолк-велнес.

- После пуних седам година, "Бркови" нам долазе по други пут на "Блоксток". За нас овај податак има посебну тежину, јер је управо на претходном наступу "Бркова" 2016. године, "Блоксток" по први пут у својој историји поставио стандарде у посети и продукцији којих се и данас држи - саопштили су организатори у име директора "Фестивала Марка Танчика. - Први пут смо имали посету од 10.000 људи и атмосферу која је фестивал неповратно лансирала ван локалних оквира. Знамо колико је овај бенд тражен и популаран, и хтели смо на овај начин да испунимо жељу нашој публици и да им се захвалимо за 25 година верности.

Улаз на Фестивал је бесплатан.

И. Б.

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести