DA VAM GIBANICA UVEK BUDE MEKA I VAZDUŠASTA Sjajne cake sa ČETIRI šolje, malo ko bi se setio
Obavezno isprobajte ovaj prosti trik, ako volite da jedete našu poznatu pitu sa sirom
Potrebno vam je svega par sastojka, ali svaka domaćica ima svoj recept koji se razlikuje u nekim sitnim detaljima, a ipak to gibanicu izdvaja od drugih, prenosi direktno.rs.
Poznatu pitu sa sirom nije teško napraviti, a kada umutite fil sve što treba da uradite jeste da zgužvate koru i da je umočite u nadev. Ipak, ako želite da vam gibanica uvek uspe i da bude mekana i vazdušata, mi vam prenosimo sjajan trik.
Kako biste napravili najbolju gibanicu do sada nije potrebno da dodajte neke neobične sastojke, sve što treba da uradite je da kore isečete na trake, pa da njih uvaljate u smesu.
A onda gotovu gibanicu prevrnite na 4 šolje da se hladi naopačke, da bi ostala vazdušasta pod silom zemljine teže. Oko 20 minuta hladite. I to je sve što je potrebnu kako biste napravili jednu od najukusnijih pita ikada uz krajnje prost trik.
Krstarica