ДА ВАМ ГИБАНИЦА УВЕК БУДЕ MEKА И ВАЗДУШАСТА Сјајне цаке са ЧЕТИРИ шоље, мало ко би се сетио
Обавезно испробајте овај прости трик, ако волите да једете нашу познату питу са сиром
Потребно вам је свега пар састојка, али свака домаћица има свој рецепт који се разликује у неким ситним детаљима, а ипак то гибаницу издваја од других, преноси direktno.rs.
Познату питу са сиром није тешко направити, а када умутите фил све што треба да урадите јесте да згужвате кору и да је умочите у надев. Ипак, ако желите да вам гибаница увек успе и да буде мекана и ваздушата, ми вам преносимо сјајан трик.
Како бисте направили најбољу гибаницу до сада није потребно да додајте неке необичне састојке, све што треба да урадите је да коре исечете на траке, па да њих уваљате у смесу.
А онда готову гибаницу преврните на 4 шоље да се хлади наопачке, да би остала ваздушаста под силом земљине теже. Око 20 минута хладите. И то је све што је потребну како бисте направили једну од најукуснијих пита икада уз крајње прост трик.
Крстарица