Фискалне рачуне за наградну игру слати од 1. фебруара

У наградној игри „Узми рачун и победи”, која је стартивала на почетку године, потребно је прикупити фискалне рачуне и послати их, а како не би

долазило ни до каквих махинација коверте у којима се они шаљу су једнообразне. Коверте за наградну игру грађани могу да добију бесплатно у поштама Србије, на њима је назначено где се коверте шаљу, а на полеђини само треба попунити личне податке. Слање коверти почиње 1. фебруара и траје до 1. априла, док од 12. марта почиње извлачење награда.

По речима министарке државне управе и локалне самоуправе Ане Брнабић, једнообразним ковертама онемогућава се било каква превара. Она је истакла да грађани који желе да учествују у овој наградној игри треба фискалне рачуне да шаљу искључиво у тим ковертама и не пре 1. фебруара. Она је указала да је уложен напор да фонд награда буде веома занимљив и захвалила привреди и члановима НАЛЕД-овог савеза за фер конкуренцију, који су сами дали више стотина хиљада евра за фонд награда.

- Фонд награда ће, по свему што закон налаже, бити објављен током фебруара, а биће објављено и како се до тих награда дошло, тако да и у том смислу будемо потпуно транспарентни - истакла је Ана Брнабић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести