Грчка

Политика ГРКЕ БРИНЕ КОСОВИЗАЦИЈА ЗЕМЉЕ Куртијева странка ВЛАДАЋЕ У МАКЕДОНИЈИ, ГРЧКА СЛЕДЕЋА НА РЕДУ Дора Бакојани правила КАНЦЕЛАРИЈУ КОСОВА
АТИНА: Грчки портал "Одбрана" (militaire.gr) оценио је, након састанка грчког премијера Киријакоса Мицотакиса и турског премијера Реџепа Тајипа Ердогана, да мало ко зна ка каквој националној катастрофи иде та земља.
Друштво ГРЦИ ДОНЕЛИ НОВЕ ПРОПИСЕ Ако планирате да ЛЕТУЈЕТЕ на неком од ГРЧКИХ ОСТРВА, ово морате да знате!
Грчко Министарство поморства и политике острва усвојило је нови закон и трајектним компанијама упутило нова правила транспорта која неће обрадовати возаче који користе трајекте и бродове а путују електричним и хибридним аутомобилима или возилима на алтернативна горива као што су течни (ЛПГ) или природни гас (ЦНГ).
Свет РАМА ОРГАНИЗОВАО СКУП АЛБАНЦА У АТИНИ; Поручио им да су они ЈЕДНАКЕ ГАЗДЕ у Грчкој (ФОТО, ВИДЕО)
Албански премијер Еди Рама обратио се у Атини мигрантима из Албаније, страначким активистима и својим присталицама током митинга који је у локалној спортској дворани одржан уз велике мере обезбеђења.
Свет ПРОНАШЛИ МРТВО НОВОРОЂЕНЧЕ У КОНТЕЈНЕРУ Полиција у Грчкој БРЗО ЛОЦИРАЛА РОДИТЕЉЕ надзорне камере све снимиле, али једна ставр остала МИСТЕРИЈА
Мртво новорођенче пронађено је у контејнеру у грчком граду Враврона, а полиција је брзо успела да лоцира родитеље и приведе их на разговор.
Економија / Наслови ЦЕНЕ ЛЕТОВАЊА ПОРАСЛЕ У ОДНОСУ НА ПРОШЛУ ГОДИНУ: Брчкање у Грчкој највише мами наше туристе
Иако су цене летовања порасле у односу на прошлу годину, интересовање грађана за путовања је повећано, што, према речима директора Националне асоцијације туристичких агенција Србије (YUTA) Александра Сеничића, потврђује и податак да је у априлу број људи који су уплатили летовање био за око седам процената већи него пре годину дана.
Магазин / Наслови АЈКУЛА СНИМЉЕНА У ПЛИЋАКУ ПОПУЛАРНОГ ГРЧКОГ ЛЕТОВАЛИШТА Није први пут ове сезоне!
Виђена је и друга ајкула у плићаку у мору у Грчкој.
Свет ВЕЛИКА ТРАГЕДИЈА Девојчица пронађена мртва у купатилу; Дошла кући из Немачке с породицом за празнике
Трагедија се десила у Ливадији, градићу на 90 км северозападно од Атине, где је на Велики петак у купатилу породичне куће пронађена мртва тинејџерка (15), наводи Npress.gr.
Свет ИЗВЕШТАЈ ДОРЕ БАКОЈАНИ НЕ ПРЕДСТАВЉА ГРЧКУ Бивши Грчки премијер Самарас оштро критиковао известитељку
АТИНА: Бивши грчки премијер Андонис Самарас оштро је  критиковао известитељку за пријем тзв. Косова у Савет Европе Доре Бакојани, истичући да њен извештај о тзв. Косову не представља Грчку, као ни културу и традицију те земље.
Хроника ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО СУ СРПСКИ ПИНК ПАНТЕРИ У ГРЧКОЈ ОЈАДИЛИ ЗЛАТАРУ; Избушили зид и однели накит вредан 300.000 евра, радили по шеми РИФИФИ (ВИДЕО)
Двојица српских држављана, за које се сумња, да су припадници Пинк Пантер криминалне групе ухапшени су у среду у Грчкој, јер су наводно опљачкали најмање два златаре у Атини и однели плен вредан 315.000 евра.
Економија / Новчаник АПАРTМАНСКИ СМЕШТАЈ У ГРЧКОЈ БЕЗОБРАЗНО СКУП Ево колико треба да издвојите за само једно ноћење
Српске туристе који се и ове године одлуче за летовање у Грчкој очекују веће цене: смештаја, боравишне таксе, путарине и посете археолошким локацијама. 
EUR/RSD 117.1050
Најновије вести