Маја Гојковић

Photo
Култура / Наслови „НАРАТИВИ ПЛЕМИЋКЕ АРХИТЕКТУРЕ – ОД БАРОКА ДО СЕЦЕСИЈЕ" у Темерину МАЈА ГОЈКОВИЋ на отварању изложбе: Очување симбола нашег БОГАТОГ КУЛТУРНОГ НАСЛЕЂА приоритет Покрајинске владе (ФОТО)
Председница Покрајинске владе Маја Гојковић отворила је данас у Галерији „Лукијан Мушицки“ у Темерину изложбу „Наративи племићке архитектуре – од барока до сецесије“, која је, како је истакла, још један показатељ богатства и разноликости културног наслеђа Србије и Војводине, у коме летњиковци и дворци заузимају препознатљиво место.
Одрживи развој ПРОБЛЕМ ВОДОСНАБДЕВАЊА У КИКИНДИ БИЋЕ РЕШЕН СЛЕДЕЋЕ ГОДИНЕ
Маја Гојковић најавила да ће Покрајинска влада финансирати изградњу мини фабрика воде у свим селима на територији града Кикинде.
Photo
Друштво ОД ПОКРАЈИНЕ 25 МИЛИОНА ЕВРА 13.000 КВАДРАТНИХ МЕТАРА Маја Гојковић обишла радове на изградњи НОВОГ објекта ОШ „Милош Црњански“ (ФОТО)
Председница Покрајинске владе Маја Гојковић обишла је данас радове на изградњи новог објекта Основне школе „Милош Црњански“ у Новом Саду.
Политика MAJA ГОЈКОВИЋ СА АМБАСАДОРОМ АПАРИСИОМ Узајамна подршка и даље јачање сарадње Србије и Шпаније
Председница Покрајинске владе Маја Гојковић примила је данас амбасадора Краљевине Шпаније у Републици Србији Хуана Хосеа Санса Апарисија и том приликом истакла пријатељске односе и добру билатералну сарадњу коју Србија и Шпанија имају, као и могућности за даље јачање сарадње повезивањем у бројним областима.
Photo
Култура / Наслови ПРЕДСЕДНИЦА ПОКРАЈИНСКЕ ВЛАДЕ МАЈА ГОЈКОВИЋ У МУЗЕЈУ ВОЈВОДИНЕ ОТВОРИЛА ИЗЛОЖБУ „БЛАГОВЕШТЕНСКИ САБОР” ВЛАХА БУКОВЦА Културно благо од непроцењивог значаја
Након што је прошла кроз свеобухватан поступак конзервације и рестаурације, слика „Благовештенски сабор” Влаха Буковца изложена је у Музеју Војводине као стожер поставке која обухвата низ артефаката везаних за ову чувену историјску композицију, која представља културно благо од непроцењивог значаја за Републику Србију.
Photo
Политика У КАРЛОВЦИМА ОБЕЛЕЖЕНА ГОДИШЊИЦА МАЈСКЕ СКУПШТИНЕ Корак који је довео до уједињења српског народа
Недалеко од места где је пре 176 година у центру Сремских Карловаца, 1-3/13-15. маја 1848. одржана Мајска скупштина на којој је проглашена Српска Војводина, уприличена је свечаност којом је обележен догађај који се сматра једним од најважнијих у историји српског народа.
Политика ПРЕДСЕДНИЦА ПОКРАЈИНСКЕ ВЛАДЕ МАЈА ГОЈКОВИЋ УРУЧИЛА УГОВОРЕ ЗА БОЉЕ УСЛОВЕ СТАНОВАЊА Шест породица ће купити некретнину, а 183 адаптирати дом (Фото)
Поводом Међународног дана породице председница Покрајинске владе Маја Гојковић уручила је јуче уговоре за189 породица из Војводине са троје или четворо деце, које су добиле бесповратна средства за решавање стамбеног питања или унапређење услова становања.
Политика ПРОМЕНА У БАНОВИНИ Маја Гојковић преузела дужност од Игора Мировића
Новоименована председница Покрајинске владе Маја Гојковић преузела је данас дужност од досадашњег председника Игора Мировића.
Политика МАРКО ЂУРИЋ ЧЕСТИТАО МАЈИ ГОЈКОВИЋ, првој жени на челу Покрајинске владе! Ево шта је министар спољних послова Србије поручио војвођанској премијерки
БЕОГРАД: Министар спољних послова Марко Ђурић честитао је данас новоизабраној председници Покрајинске владе Маји Гојковић на ступању на ту дужност.
Photo
Политика (ФОТО, ВИДЕО) ОВО ЈЕ КАБИНЕТ МАЈЕ ГОЈКОВИЋ; Изгласани и положили заклетву, има и изненађења; ОВА ПОЗНАТА ПОЛИТИЧАРКА БИЋЕ ПОТПРЕДСЕДНИЦА
Посланици Скупштине АП Војводине изабрали су нову Покрајинску владу, чија ће председница бити Маја Гојковић. Председница и нови чланови Покрајјинске владе положили су заклетву.
EUR/RSD 117.1015
Најновије вести