резолуција

Политика "КОПЉА СЕ ЛОМЕ НА НАМА, ПОСТОЈЕ 4 ЦИЉА РЕЗОЛУЦИЈЕ" Вучић: Не желе ближе односе са Србијом, већ да униште сваку врсту отпора; Лажу нас све време, то је најмање што ћу им у лице рећи
Председник Србије Александар Вучић гостовао је у емисији "Четвртком у 9" на РТС, где је говоро о свим актуелностима у Србији, региону али и свету.
Политика Ђурђев: Србија ће 26. маја у Њујорку показати како се постаје шампион - изаћи ће на терен кад је најтеже и победиће!
“Србија ће, у стилу чувене реплике Небојше Глоговца из филма ,,Небеска удица", 26. маја целом свету показати шта значи српски инат - изаћи ће на политички терен звани Генерална скупштина Уједињених нација и победити резолуцију о тзв. геноциду у Сребреници" - изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев.
Свет Стални представник Израела изазвао СКАНДАЛ У УЈЕДИЊЕНИМ НАЦИЈАМА Ево шта је урадио (ВИДЕО)
Стални представник Израела у УН Гилад Ердан донео је шредер на подијум Генералне скупштине и у њему симболично исецкао Повељу УН.
Политика НОВА СРПСКА ДЕМОКРАТИЈА ПОРУЧИЛА Не треба подржати резолуцију о Сребреници
ПОДГОРИЦА: У Новој српској демократији сматрају да не треба подржати резолуцију о Сребреници, изјавио је посланик Јован Вучуровић и истакао да сматрају да се ту ради о нечему што је усмерено против Србије и читавог српског народа.
Политика ОДЛОЖЕНО ГЛАСАЊЕ О РЕЗОЛУЦИЈИ О СРЕБРЕНИЦИ Генерална скупштина УН се неће изјашњавати 2. маја
Генерална скупштина УН је 2. маја требало да се изјасни о резолуцији о геноциду у Сребреници, али је гласање одложено, сазнаје Н1 Сарајево.
Политика НАСТАВЉА СЕ БОРБА ЗА СРБИЈУ Вучић на састанцима у Њујорку, главна тема резолуција о Сребреници
ЊУЈОРК: Председник Србије Александар Вучић састао се данас у седишту УН са представницима држава чланица УН из афричке групе, како би им објаснио позицију Србије поводом најављене резолуције о геноциду у Сребреници.
Политика ВУЛИН НАГЛАСИО Северна Македонија зна да њихов глас не значи ништа, зато су могли да се уздрже
БЕОГРАД:  Оснивач Покрета Социјалиста Александар Вулин нагласио је данас да грађани Северне Македоније знају да њихов глас не значини ништа и оценио да су баш зато могли да се уздрже ако нису могли да подрже Србију када је реч о резолуцији везаној за Сребреницу.
Политика ИЗБОРИ У СРБИЈИ НА ДНЕВНОМ РЕДУ ЕП За фебруар најављују резолуцију
СТРАЗБУР: Европски посланици гласали су данас да се расправа о стању у Србији након избора нађе у среду на дневном реду пленарне седнице Европског парламента, која ће трајати до 18. јануара.
Свет УБЛАЖЕНО АЛИ УСВОЈЕНО Савет безбедности УН аминовао текст резолуције о Гази
ЊУЈОРК: Савет безбедности Уједињених нација усвојио је данас ублажени текст резолуције о Појасу Газе, којом се позива на хитно убрзање испоруке помоћи цивилима у тој палестинској енклави, али из које је избачен позив за "хитну обуставу непријатељстава" између Израела и Хамаса.
Свет ГС УН усвојила резолуцију о прекиду ватре у Појасу Газе МЕЂУ ПОТПИСНИЦИМА И СРБИЈА
ЊУЈОРК: Генерална скупштина Уједињених нација усвојила је у уторак резолуцију којом се позива на хитан прекид ватре у Појасу Газе.
EUR/RSD 117.1050
Најновије вести