Za roštilj-meso 600.000 evra
Industrija mesa Matijević je investirala 600.000 evra u proširenje i modernizaciju linije za porcionisanje i pakovanje svežeg i oblikovanog mesa za roštilj.Sveže meso - ćevapčići i pljeskavice
se mašinski oblikuju i automatski pakuju u specijalne posude sa zaštitnom atmosverom. Na taj način se omogućava duže očuvanje kvaliteta i svežine mesa, po najvišim standardima propisanim za kvalitet i bezbednost hrane, navodi se u saopštenju kompanije.
“Izlazeći u susret potrebama i željama naših potrošača, gotov proizvod, to jest ćevapčići i pljeskavice u “map” posudi, ovih dana će biti dostupni kupcima i potošačima po promotivnoj ceni od 379 dinara u svim diskontima IM Matijević”, dodaje se u saopštenju.
Novosadska industrija mesa prosečno dnevno proizvodi i otprema svojim vozilima oko 180 tona gotovih proizvoda i svih vrsta svežeg mesa, od čega se 95 odsto prodaje realizuje u savremeno opremljenim maloprodajnim objektima.
Proizvodni pogoni su građeni u poslednjih par godina, površine od 30.000 kvadratnih metara, gde su savremena linija klanja krupne stoke kapaciteta od 1.500 jedinica na osam sati, savremena linija klanja živine kapaciteta 4.500 komada na sat, pogon trajne robe kapaciteta 300 tona mesečno...