За роштиљ-месо 600.000 евра
Индустрија меса Матијевић је инвестирала 600.000 евра у проширење и модернизацију линије за порционисање и паковање свежег и обликованог меса за роштиљ.Свеже месо - ћевапчићи и пљескавице
се машински обликују и аутоматски пакују у специјалне посуде са заштитном атмосвером. На тај начин се омогућава дуже очување квалитета и свежине меса, по највишим стандардима прописаним за квалитет и безбедност хране, наводи се у саопштењу компаније.
“Излазећи у сусрет потребама и жељама наших потрошача, готов производ, то јест ћевапчићи и пљескавице у “мап” посуди, ових дана ће бити доступни купцима и потошачима по промотивној цени од 379 динара у свим дисконтима ИМ Матијевић”, додаје се у саопштењу.
Новосадска индустрија меса просечно дневно производи и отпрема својим возилима око 180 тона готових производа и свих врста свежег меса, од чега се 95 одсто продаје реализује у савремено опремљеним малопродајним објектима.
Производни погони су грађени у последњих пар година, површине од 30.000 квадратних метара, где су савремена линија клања крупне стоке капацитета од 1.500 јединица на осам сати, савремена линија клања живине капацитета 4.500 комада на сат, погон трајне робе капацитета 300 тона месечно...