Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin
пох
Pohovanje je jedna od najomiljenijih tehnika pripreme mesa, ribe i povrća, zahvaljujući savršenoj kombinaciji hrskave spoljašnjosti i sočne unutrašnjosti.
Pošaljite komentar
MESO KOJE ŠTETI ZDRAVLJU 4 vrste koje treba jesti što ređe
месо

MESO KOJE ŠTETI ZDRAVLJU 4 vrste koje treba jesti što ređe

29.05.2025. 13:04 13:09
UZ POMOĆ OVE NAMIRNICE, POHOVANO MESO IMAĆE NEPONOVLJIV UKUS Spremanje je jednostavno, „KETONCI“ KONAČNO MOGU DA JEDU BEČKU ŠNICLU
šnicla

UZ POMOĆ OVE NAMIRNICE, POHOVANO MESO IMAĆE NEPONOVLJIV UKUS Spremanje je jednostavno, „KETONCI“ KONAČNO MOGU DA JEDU BEČKU ŠNICLU

20.01.2025. 16:17 16:20
KAKO POHOVATI POVRĆE BEZ JAJA Recept za savršen ukus u posnim danima
poh

KAKO POHOVATI POVRĆE BEZ JAJA Recept za savršen ukus u posnim danima

11.03.2025. 12:29 12:47