clear sky
26°C
07.06.2025.
Нови Сад
eur
117.1854
usd
102.4079
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин
пох
Поховање је једна од најомиљенијих техника припреме меса, рибе и поврћа, захваљујући савршеној комбинацији хрскаве спољашњости и сочне унутрашњости.
Пошаљите коментар
МЕСО КОЈЕ ШТЕТИ ЗДРАВЉУ 4 врсте које треба јести што ређе
месо

МЕСО КОЈЕ ШТЕТИ ЗДРАВЉУ 4 врсте које треба јести што ређе

29.05.2025. 13:04 13:09
УЗ ПОМОЋ ОВЕ НАМИРНИЦЕ, ПОХОВАНО МЕСО ИМАЋЕ НЕПОНОВЉИВ УКУС Спремање је једноставно, „КЕТОНЦИ“ КОНАЧНО МОГУ ДА ЈЕДУ БЕЧКУ ШНИЦЛУ
šnicla

УЗ ПОМОЋ ОВЕ НАМИРНИЦЕ, ПОХОВАНО МЕСО ИМАЋЕ НЕПОНОВЉИВ УКУС Спремање је једноставно, „КЕТОНЦИ“ КОНАЧНО МОГУ ДА ЈЕДУ БЕЧКУ ШНИЦЛУ

20.01.2025. 16:17 16:20
КАКО ПОХОВАТИ ПОВРЋЕ БЕЗ ЈАЈА Рецепт за савршен укус у посним данима
poh

КАКО ПОХОВАТИ ПОВРЋЕ БЕЗ ЈАЈА Рецепт за савршен укус у посним данима

11.03.2025. 12:29 12:47