ПОНОВО СЕ ПРОДАЈЕ ЦЕЛОКУПНА ИМОВИНА ФИРМИ У ЖИТИШТУ Да ли је трећа срећа?

Стечајни управник Милош Ђекић огласио је продају целокупне имовине која се налази у власништву две фирме у Житишту – „Пиле енд пиле” и „Пиле енд ко”.
а
Фото: Dnevnik.rs

Имовинске целине ових фирми продају се методом јавног прикупљања понуда, а обе ће новог власника покушати да добију из трећег пута.

„Пиле енд пиле” има имовину у Житишту, која се састоји из више зграда за прехрамбену индустрију, помоћних зграда, кланице у изградњи, продавница и припадајућег земљишта. Уз непокретну, продаје се и покретна имовина. Процењена вредност целокупне имовине је 592.346.903 динара, а депозит за учешће у поступку продаје је 29,6 милиона динара.

Процењена вредност имовине која представља предмет продаје није минимално прихватљива вредност, нити је на било који други начин обавезујућа или опредељујућа за понуђача приликом одређивања висине понуде.

Отварање понуда заказано је за 22. март.

Стечајни управник Милош Ђекић огласио је и трећу продају целокупне имовине фирме „Пиле енд ко”. Имовина ове фирме, која се продаје као имовинска целина, налази се у Торку и састоји се од инкубаторских станица, помоћних зграда, трафостанице, као и припадајућег земљишта. Такође, „Пиле енд ко” има некретнине у Вршцу, зграде које су у природи срушене, као и земљиште на којима су се оне налазиле.

Процењена вредност целокупне имовине је 82.025.110 динара, а депозит за учешће у поступку продаје износи 4,1 милион динара. Отварање понуда заказано је за 29. март.

Ж. Б.

EUR/RSD 117.0802
Најновије вести