АЛЕКСАНДАР ПАВИЋ Несторовић није био код Вучића, иде у Скупштину града Београда

БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић завршио је консултације о кандидату за председника Владе са представницима изборне листе ”Ми-глас народа, проф. др. Бранимир Несторовић" око 9.30 часова.
с
Фото: FOTO TANJUG/JADRANKA ILIĆ/ nr

На разговоре је стигао посланик листе "Ми - глас из народа" Александар Павић, а на питање зашто није дошао Бранимир Несторовић, рекао је да ће он отићи на покушај Конститутивне седнице Скупштине града Београда.

На питање да ли ће он подржати конституисање скупштине , Павић је рекао новинарима да неће и да њихов став остаје исти. "Ми нећемо подржати већину и залажемо се за расписиванхје нових избора у Бреограду", рекао је Павић.

Листа “Ми глас из народа” освојила је 13 мандата на децембарским изборима, али је у међувремену дошло до подела у том покрету. Вучић је у понедељак, 26. фебруара започео консултације о мандатару, а разговоре је обавио са мањинским листама - Политичка борба Албанаца се наставља – Шаип Камбери и Руска странка – Слободан Николић.

На Андрићевом венцу били су и представници листе Савеза војвођанских Мађара, као и листе чији су носиоци Усаме Зукорлић и Томислав Жигманов. 

EUR/RSD 117.1192
Најновије вести