АЛБЕРТ НАЂ СЕ НАДА ДА ЋЕ ПАРТИЗАН ПОНОВИТИ ИГРУ И РЕЗУЛТАТ ИЗ ПРОШЛОГ КОЛА: Против Чукаричког као на почетку меча у Крушевцу

Партизан је коначно забележио победу у прошлом колу и направио добар резултатски шлагорт за једно од два “финала” сезоне, дуел са црно-белима увек неугодним Чукаричким.
1
Фото: ФК Партизан

Алберт Нађ, шеф стручног штаба, истакао је да је још увек све у рукама црно-белих:

“Нећемо гледати резултат ТСЦ-а јер је још увек све у нашим рукама. Имамо сва бода предности на два кола до краја, ово јесу два мала финала за нас. Наравно да би најбоље било да ми сутра победимо Чукарички, а да ТСЦ не победи, али гледамо само себе и знамо који је наш циљ”, подвукао је Нађ.

Победа је коначно забележена, међутим, игра није била на високом нивоу против Младости, па је Нађ после утакмице похвале упутио једино Александру Јовановићу:

“Ви добро знате колико је Аца нама пута сачувао бодове. Свакако да неке ствари нису функционисале против Младости, пре свега јер мислим да играчи имају страх од неуспеха, да се створила нека врста психолошке баријере, али томе не треба да буде места. Причали смо, наравно и о грешкама, али не волим превише тиме да их замарам, јер је то утакмица која је архивирана. Волео бих да против Чукаричког изађемо као против Напретка што смо на почетку утакмице”.


Партизан остао без капитена до краја сезоне

Фудбалери Партизан се до краја сезоне грчевито боре да остану на другом месту Суперлиге Србије.

Тај посао ће им сада бити додатно отежан, јер према речима тренера црно-белих Алберта Нађа, капитен Светозар Марковић због повреде неће моћи да помогне својим саиграчима.

То је јавности на конференцији за медије пред утакмицу Партизана и Чукаричког рекао шеф струке црно-белих.

"Није у комбинацији, не тренира са нама, не очекујем да ће бити спреман ни за последње коло, како сада ствари стоје", изјавио је Нађ.


Чукарички је традиционално “тврд орах” Партизану, тако ће бити и сутра:

“Чукарички је веома добра екипа са неколико сјајних играча. Имају и они мотив, боре се за улазак у Европу. Обратићемо пажњу на њихову транзицију због које су нас и победили у прошлој утакмици. Ми ћемо пробати да наметнемо наш ритам, али ћемо бити опрезни”.

На Бановом брду Партизан нема победу већ више од три године…

“Увек је Чукарички играо добро против нас, заслужено су остваривали добре резултате. Не мислим да против нас имају посебан мотив, јер они играју за себе, не играју за друге. Покушаћемо сутра да прекинемо серију лоших резултата и да победимо”, поручио је Нађ.

Лоша сећања у скоријој историји вежу Партизан за стадион на Бановом брду, међутим Алберт Нађ има лепа сећања:

“Тамо јесам завршио каријеру, али ја емоције имам само према Партизану. И на тој утакмици сам испод дреса Чукаричког носио Партизанов дрес и на крају га скинуо и три минута се додавао са играчима Партизана. Трудим се и данас да контролишем емоције на клупи како бих радио посао како треба”, рекао је тренер црно-белих.

Матеус Салдања је вратио поверење и постигао гол против Младости:

“Морамо да схватимо да Салдања није два месеца тренирао са екипом. Био је одвојен сва месеца, али је реч о фантастичном нападачу који Партизану много значи. Сигуран сам са има квалитет за пет најбољих лига у Европи”.

Утакмица Партизана и Чукаричког је на програму у петак од 18:30.

(Дневник/Спорт клуб)

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести