Спорт - Фудбал

Данко Лазовић повређен напустио терен у Разграду
Сре, 30. Јул. 2014. - 22:19h | jovan.radosavljevic
У несадржаној, растрзаној утакмици Партизан је остварио циљ - из Разграда се враћа непоражен. Са тамошњим Лудогорецом одиграо је нерешено 0:0 што му даје реалне изгледе да прође и ову препреку у квалификацијама Лиге шампиона.
У ФЦ „Вујадин Бошков” стасавају генерације младих фудбалера Фото: Ф. Бакић
Сре, 30. Јул. 2014. - 22:05h | jovan.radosavljevic
Претходни стечајни поступак, у ком се ФК Војводина тренутно налази, по неким мишљењима најбоље је решење у актуелном тренутку новосадског суперлигаша. То и даље није прави стечај, већ каква – таква могућност да клуб добије на времену и да реши горуће финансијске муке. О чему се ради?
Уто, 29. Јул. 2014. - 21:21h | jovan.radosavljevic
Доскорашњи генерални секретар ФК Војводина, новосадски адвокат Божидар Бероња (43), поднео је јуче оставку на ту функцију због, како је навео, одлуке Управног одбора клуба да се пред Привредним судом покрене стечајни поступак клуба. У допису који је послао председнику клупске Скупштине Милану Давидову, између осталог, стоји:
Фото: www.uefa.com
Уто, 29. Јул. 2014. - 21:17h | jovan.radosavljevic
Само је корак недостајао омладинској фудбалској репрезентацији Србије да оствари сјајан резултат и пласира се у финале Европског У-19 првенства у Мађарској. Иако су одиграли још један сусрет за уџбенике, а када то кажемо мислимо на однос према игри, тактичку зрелост
Капитен Партизана Саша Илић
Уто, 29. Јул. 2014. - 19:59h | jovan.radosavljevic
Фудбалски клуб Пар­тизан је у последњих 11 сезона седам пута био учесник групне фазе неког од европских такмичења. Никада се у том периоду није десило да два пута узастопно остану без Европе ,надају се да се и сада то неће десити. Црно-бели су већ навикли домаћу фудбалску јавност
Александар Катаи
Уто, 29. Јул. 2014. - 19:57h | jovan.radosavljevic
Непуна 24 сата по објављивању вести да ће Словенац Нејц Печник поново обући црвено-бели дрес, за навијаче ФК Црвена звезда стигла је још једна лепа вест. В.Д. генералног секретара клуба Звездан Терзић открио је да је постигнут договор с атинским Олимпијакосом око трансфера Александра Катаија,
Уто, 29. Јул. 2014. - 17:19h | jovan.radosavljevic
Град Нови Сад није упознат са чињеницом де ће се одиграти пријатељска фудбалска утакмица између Новог Сада и Луганска и сматра да међународну политику води Влада Републике Србије, саопштено је данас из кабинета градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића.
Уто, 29. Јул. 2014. - 13:01h | aleksandar.grubesa
Најава доласка фудбалске селекције Луганска, украјинске области под контролом проруских снага, у Нови Сад изазвала је реаговање јавности и поново отворила питање где престаје спорт,
Уто, 29. Јул. 2014. - 09:55h | aleksandar.grubesa
Омладинска фудбалска репрезентација Србије није успела да се пласира у финале првенства Европе у Мађарској пошто је синоћ у Фелчуту, у полуфиналу, изгубила од селекције Португалије после извођења пенала са 4:3.
Дик Адвокат на промоцији у Старој Пазови
Пон, 28. Јул. 2014. - 22:46h | jovan.radosavljevic
Холандски стручњак Дик Адвокат промовисан је у новог селектора Србије. Он ће на тој функцији остати до краја Европског првенства у Француској, а уколико задовољи и у квалификацијама за Мундијал у Русији 2018. године.Адвокат је истакао да је прихватио позив Фудбалског савеза Србије зато што верује у могућности наше репрезентације.