Фудбалери Кабела из утакмице у утакмицу у све бољој форми

Фудбалери Кабела су у трећој провери, головима Ђорђа Пантелића, савладали традиционалног ривала Радничког у Зрењанину (2:1), уз сасвим солидну партију и примљени гол у финишу утакмице.
Kabel-Bratstvo/D. Ivanic
Фото: Д. Иванић/ Фудбалери Кабела често били пред голом Братства

Игром су момци тренера Васиљевића наговестили успон форме.

- Још увек смо у фази уигравања и тражења стартне поставе. Тренер Васиљевић шансу је по полувреме пружио свим расположивим снагама. Поготово смо доминирали у првом делу када сам успео два пута да савладам голмана Радничког. Задовољан сам игром – каже  талентовани Ђорђе Пантелић.


Илић слободан уз обештећење

Од играча на које стручни штаб  не рачуна или се није постигао договор о наставку сарадње нашло се и име Георгија Илића.

По речима директора клуба Слободана  Милутиновића, Илић се налази на трансфер листи, слободан је играч уз обештећење.


Кабел је одиграо три утакмице, победио је Вождовац (1:0) и Раднички (2:1) и изгубио од Војводине (1:0). До почетка првенства следи фини гланц форме.

- Ове недеље очекују нас три провере, у уторак са Пролетером, дан касније са Јединством из Уба  и за викенд са Земуном. Утакмице са јаким ривалима  су прилка да отклонимо све нејасноће око састава и да будемо спремни за првенствену трку. Опоравак Илића, Којчића и Кочовића нас посебно радује, Караћ још увек под терапијама и са његовим повратком на терен  не желимо да журимо- каже тренер Васиљевић и додаје:- Из тузланске Слободе стигао је голман Горан Вуклиш, а из Бечеја Милован Петрић. Још увек смо у преговорима са тројицом играча, штопером, задњим везним и нападачем, и надам се да ће они ускоро бити наши играчи.

М. По.

EUR/RSD 117.1216
Најновије вести