ФУДБАЛЕРИ КАБЕЛА ПОРАЖЕНИ ОД ЖЕЛЕЗНИЧАРА Инђијци убедљиви

Фудбалери Кабела поражени су од Железничара са 0:5 у 18. колу Српске лиге група Војводина. Формални домаћин утакмице био је Железничар иако се играло у Новом Саду.
а
Фото: С. Шушњевић

Гости су рано стигли до вођства. Хитро су пробили по десној страни са које је убачена лопта стигла до Огњена Миљевића који је преварио голмана Мијановића и довео Сремце у предност. Поред борбене игре свакако треба похвалити и гледаоце који су ,,опколили" стадион Индекса и тако учинили утакмицу још бољом. Новосађани су након примљеног гола били опаснији. Док се очекивало изједначење, Инђијци су постигли нови гол и смањили шансе Кабелу да стигне до бодова. Стрелац је био Данило Живановић који је малтене неометан са петерца лопту спровео иза леђа Мијановића.

На почетку другог полувремена Димитрије Воларевић је соло продором решио питање победника. Корпулентни центарфор Сремаца је издржао дуел са чуваром и смирено послао лопту у небрањени део гола који је чувао Александар Мијановић. Последњих 15 минута је за Железничар одиграо и некадашњи репрезентативац Србије Миралем Сулејмани. Управо је на феноменалну асистенцију Сулејманија Димитрије Оларевић поново затресао мрежу Новосађана за 4:0. Коначан резултат поставио је фудбалер Железничара Филип Ивеља.

Железничар - Кабел 5:0 (2:0)

НОВИ САД: Ђачко игралиште, гледалаца: 300. Судија: Д. Зорић (Клек). Стрелци: Миљевић у 8. и Живановић у 16. минуту, Воларевић у 54. и 79. И Ивеља у 85. за Железничар. Жути картони: Осман, Воларевић (Железничар), а Марјановић, Петровић (Кабел). 

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Кривокућа 7,5, Сарачевић 7, Бошњак 6,5 (од 76. Сулејмани 6,5), Матијевић 7, Ђокић 7, Воларевић 8,5 (од 80. Радман), Ивеља 8, Осман 7, Живановић 7 (од 80. Качар), Јаћимовић 6,5, Миљевић 7,5 (од 67. Трбовић). 

КАБЕЛ: Мијановић 6, Трнинић 6 (од 46. Илић), Марјановић 6, Батос 6,5, Пауновић 6,5 (од 75. Пиваш), Новаковић 6,5, Сердар 6,5, Ђурић 6, Петровић 6, Апостоловски 5,5 (од 46. Јелић), Милисављевић 6. 

В. Гвозденовић

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести