ПОДЕЛА БОДОВА КРАЈ ШТРАНДА: Кабел ремизирао са Омладинцем

Фудбалери Кабела ремизирали су са Омладинцем из Нових Бановаца у 19. колу Српске лиге група Војводина – 1:1.
fudbal
Фото: С. Шушњевић

Гости из Срема су стигли до предности ,,са креча" већ у осмом минуту. Играч Кабела Драган Трнинић руком је спречио лопту да уђе у гол па је санкционисан црвеним картоном, а Томислав Тодоровић је био прецизан са 11 метара и ово је био хладан туш за Новосађане. 

Примљен гол и тешка ситуација у којој су се нашли је разљутила домаће који су кренули са нападима, па је голман Омладинца Огњен Богуновић био на ветрометини. У 26. минуту затресла се статива гостију након силовитог ударца капитена домаћих Слободана Новаковића.

Учестали напади Штрандароша са много играча, отварали су простор за контре Сремаца, али се до одласка на одмор резултат није мењао.

У другом полувремену је киша падала јаким интензитетом што је утицало на квалитет игре. Наставило се у истом ритму, стварао је Кабел шансе, али је мрежа Огњена Богуновића мировала. Награђени су Новосађани за труд у 71. минуту када је Алекса Батос сјајно скочио након ударца из угла и изједначио резултат.

Неколико минута касније Кабел је могао до преокрета, али је Богуновић на једвите јаде скренуо лопту ван гола. Црвено-црни су солидно играли упркос чињеници да су 80. минута имали играча мање. После велике борбе Кабеловци су морали да се задовоље само бодом.


Кабел - Омладинац 1:1 (0:1)

НОВИ САД: Игралиште Кабела, гледалаца: 300. Судија: А. Јанковић (Панчево). Стрелци: Батос у 71. минуту за Кабел, а Тодоровић у 8. минуту (п) за Омладинац. Жути картони: Ђурић, Марјановић, Сердар, Милисављевић, Јелић (Кабел), Великић, Малиш, Станимировић (Омладинац). Црвени картон: Д. Трнинић у 7. минуту (Кабел)

КАБЕЛ: Мијановић 7, Трнинић 5, Батос 7,5, Новаковић 7,5, Трпчевић 6 (од 64. Пиваш), Сердар 6, Ђурић 6,5, Петровић 6,5, Апостоловски 6 (од 55. Илић), Милисављевић 6,5, Јелић 6,5 (од 64. Марјановић).

ОМЛАДИНАЦ: Богуновић 6,5, Мисић 7, Максимовић 6,5, Дашић 6,5, Малиш 7 (од 72. Пријовић), Марковић 6,5, Јовановић 6, Станимировић 6, Аћимовић 7, Тодоровић 7, Великић 6 (од 46. Кнежевић).


В. Гвозденовић

Standings provided by Sofascore
EUR/RSD 117.1131
Најновије вести