Пријатељска утакмица: Пролетеру добро само прво полувреме

За разлику од меча са Шахтјором у сусрету са пољским суперлигашем фудбалери Пролетера одиграли су солидно само прво полувреме.
fudbal
Фото: Tanjug (S. Radovanović ilustracija)

Успели су да од неколико прилика искористе једну и преко Миросављева дођу до предности. Упорни Пољаци успели су при крају првог дела да дођу до изједначења.

У наставку је очито момке тренера Жигића стигао умор од напорних тренинга. Стрпљиво је екипа из Лођа градила пут ка потпуном преокрету. За одбрану чете са Слане баре фаталан је био нападач Вробел, постигао је два гола да би у самом финишу Секулски голом ставио тачку на убедљиву победу.

Следећу проверу млађи новосадски суперлигаш имаће 3.фебруара против Ордабасија(Казахстан).

Пролетер – ЛКС (Лођ) 1:4 (1:1)

БОДРУМ: Игралиште спортског центра, гледалаца око 100, судија: Урзам (Турска), стрелци: Миросављев у 29. за Пролетер., а  Пируло у 41.Вробел у 56.и 61. И Секулски у 89. за ЛКС.

ПРОЛЕТЕР: Перић, Новаковић, Јоковић, Лукашевич, Митровић, Балабановић, Пејић, Весић, Шћепановић, Миросављев, Бацановић.Играли су још: Кнежевић, Танасин, Андрејевић, Леандро, Ковачевић, Јовановић, Радиновић, Бабић, Марјановић, Караклајић, Рушевић, Илић.

ЛКС: Корал, Трабка, Гуима, Сајдак, Пируло, Д.Срнић, Видмајер, Гржешик,Морос, Собочински, Маларц.Играли су још: Богуш, Вробел, Пјатек, Рамирез, Дабровски, Волски, Секулски.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести