БРНАБИЋ ПОРУЧИЛА О притиску са запада говори човек са листе која није дала већину у Београду

КРУШЕВАЦ: Премијерка и потпредседница Српске напредне странке Ана Брнабић указала је данас да о притисцима са запада због којих је наводно СНС одлучила да се иде на нове београдске изборе говори одборник са листе "Ми - глас из народа" која управо није дала већину за формирање власти у престоници.
ana brnabic, yt printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Брнабић је тако прокоментарисала изјаву Борислава Антонијевића са листе "Ми - глас из народа" да је СНС подлегла притисцима са запада и да се због тога иде на нове изборе у Београду.

"Невероватно да је то неко ко је са листе Ми глас из народа могао да каже, посебно он који је у ствари говорио да они не желе да иду у коалицију са листом Александар Вучић 'Београд не сме да стане' и да је то њихов принципијални став. И човек који је рекао да је можда дошло време да се не праве непринципијалне коалиције", рекла је Брнабић новинарима у Крушевцу.

Како додаје, није сигурна "шта је тај човек желео да каже" пошто је рекао да не би блио фер "да смо узели оне одборнике са листе који су желели да се придруже и да дају већину". "Александар Вучић је рекао политика није математика и тај легитимитет би био упитан. Да, имамо математичку већину, али легитимитет би био упитан. Тако да нисам онда сигурна баш шта тај човек жели да каже, пошто нису хтели да дају већину", рекла је Брнабић.

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести