ФУДБАЛЕР ТУРИЈЕ УМРО НА УТАКМИЦИ, ДУГО СУ СЕ БОРИЛИ ЗА ЖИВОТ Клуб повукао РАДИКАЛАН ПОТЕЗ (ФОТО)

Тужна вест долази из места Турија поред Лукавца у Босни и Херцеговини. Фудбалер клуба Турија Ирфан Мешић (35) преминуо је на утакмици 18. кола Друге лиге Тузланског кантона - Запад.
1
Фото: Fudbalska federacija BiH, logo

Турија је у 18. колу дочекала Стјепан Поље, а сусрет је прекинут при резултату 1:1. Наиме, Мешић је доживео срчани удар за време утакмице, а касније је због последица инфаркта и преминуо.

Мешић је у каријери носио дресове бројних босанскохерцеговачких нижелигаша, а према службеним подацима НС БиХ, пре месец дана постао је фудбалер Турије у коју је прешао из лукавачког Рудара.

После смрти овог играча, ФК Турија је повукао радикалан потез и обавио да ће угасити клуб због овог трагичног догађаја у част популарног Ирфана, којег су звали Ирац.

- Скрхани болом и тешким избором судбине обавештавамо да ФК Турија аутоматски престаје с радом. Увек си остављао зној и срце на терену, замало да га ту, нажалост, и испустиш брате Ирфане Мешићу, борба се наставила и сат времена после... И тамо си се борио онако како само ти то знаш, лавовски... Таквог ћемо те и памтити и достојанствено бити уз породицу Мешић у овим тешким тренутцима - поручили су из ФК Турија, екипе која заузима претпоследње, баксузно 13. место у Другој лиги Тузланског кантона - Запад.

 

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести