ФУДБАЛЕРИ МЛАДОСТИ ГАТ ВРАТИЛИ СЕ У НОВИ САД: Танасинјасан, у сваком сусрету на победу

По испадању из Суперлиге Србије, фудбалери Младости ГАТ јесенас муку су мучили да победе неког од ривала на прволигашкој сцени и на крају су први део сезоне завршили на претпоследњем месту на табели.
Танасин
Фото: фк младост гат

Председник клуба Дејан Слијепчевић у зимском прелазном року решио је да појача редов, довео је проверене, искусне и квалитетне фудбалере и једини циљ пред тренером Душаном Бајићем и његовим ученицима је да на пролеће, како знају и умеју, сачувају прволигашки статус.

- Протекле две недеље провели смо на припремама у Умагу, током којих смо одиграли четири контролне утакмице – рекао је, по повратку у Нови Сад, капитен тима Александар Танасин (32). – Тренирали смо јако добро, исто тако смо и изгледали у припремним сусретима, а јако је важно то што се нико није пожалио на повреду.

У прелазном року стигли су Миљан Вукадиновић, Вук Митошевић и Ђорђе Шушњар, који би требали да у великој мери побољшају ефикасност.

- Сада смо другачија екипа, сигуран сам да можемо да надокнадимо наоко велики заостатак од осам бодова и изборимо опстанак. Имамо сада суперлигашки тим, који би, да се на окупу нашао прошлог лета, био у самом врху табеле Прве лиге, а не у борби за опстанак. Пуно смо добили доласком нових играча, јер момци су се на припремама показали јако добро. Углавном, сада смо много конкретнији у нападу, али и у средини терена, тако да очекујем много боље резултате на пролеће.

Новосађани су сами себе довели у ситуацију да ће у другом делу сезоне за њих свака утакмица носити епитет квалификационе и велики улог.

- Од првог кола у Ужицу, циљ су нам победе. Неће то бити лак задатак, али имамо квалитет да можемо да остваримо и, за многе, немогућу мисију. Лично, уколико не изборимо опстанак, биће то велико разочарање за мене – додао је Александар Танасин.

А. Предојевић


Потписао и Синиша Бабић

Последњег дана зимског прелазног рока, Младост ГАТ довела је још једног провереног, суперлигашког фудбалера. Из редова крушевачког Напретка,  стигао је рођени Новосађанин, некадашњи играч Војводине, искусни офанзивни везни Синиша Бабић (33). Тиме је он постао девети новајлија који је стигао ове зиме, пошто су, пре њега, уговоре потписали: Миљан Вукадиновић (Тобол, Казахстан), Вук Митошевић (Радник), Младен Живковић и Ђорђе Шушњар (Железничар, Панчево), Дражен Дубачкић (Жељезничар, Сарајево), Дамјан Даничић (ОФК Београд), Вук Љубојевић (Грбаљ) и Гојко Петовић (Напредак).


 

EUR/RSD 117.1216
Најновије вести