Хаџибегић: Србија има најбољи тим на простору СФРЈ, али...

ПОДГОРИЦА: Мислим да репрезентација Србија има најбољи тим на простору бивше СФРЈ, није ми најјасније шта се догодило против Шкотске, али негде се могло и претпоставити да би се могао десити непланиран резултат, изјавио је селектор Црне Горе Фарук Хаџибегић.
hadzibegic
Фото: Youtube Printscreen

Некада стандардни репрезентативац СФРЈ, дугогодишњи фудбалер Сарајева, у разговору за портал "Мондо.ба" истакао је да се и сам пита шта се могло десити Србији, која има такву екипу, па да киксне у кључним моментима.

"На то питање одговор може дати селектор. Мени је највеће упозорење био меч са Луксембургом у квалификацијама, који су Срби победили врло, врло тешко (3:2). Тада се упалило црвено светло мени као гледаоцу и видео сам да се нешто дешава. Не знам да ли је Србија потценила противника или су мислили да је све готово после 2:0. Или меч са Шкотском за пласман на ЕУРО. То су морали добити у Београду, а једва извукли нерешено и на крају испали на пенале. Стварно ми је врло тешко пронаћи разлоге за неуспех јер су понављам, по мом мишљењу, су најквалитетнији тим са наших простора", изјавио је Хаџибегић.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести