Кабел игра с Радничким из Зрењанина

За петопласирану екипу Прве лиге Србије Кабел готово да нема одмора. Имали су за протекле две недеље само један дан опоравка и то после два тренинга и одигране утакмице против Војводине(0:1).
Фудбалери Кабела се поздрављају после поготка у мечу са 1. мајем
Фото: Фудбалери Кабела се поздрављају после поготка у мечу са 1. мајем

Да су предано радили протеклих  десет дана говори и успешно одрађени тренинзи и друга провера са 1.мајем из Руме уз убедљиву победу(4:1).

-Све иде по зацртаном плану. Да смо на правом путу показао је меч са румљанима у коме смо у свим елементима били бољи такмац. Посебно ме радује ефикасност иако смо уз четири постигнута гола имали још исто толико прилика - објашњава тренер Зоран  Васиљевић.

Кабел се до сада појачао са неколико квалитетних играча.


Јаблан за чвршћу одбану

Доласком  Миљана Јаблана у редове Кабела настављена је успешна сарадња коју чета са Штранда гаји са Пролетером. Искусни дефанзивац прихватио је позив да се пресели у Кабел и помогне у борби за виши ранг.  

„У годинама сам када размишљам да на прави наин окончам дугогодишњу успешну каријеру. Мислио сам да ће опроштај бити у дресу Пролетера, али су се неке ствари промениле па ћу то вероватно учинити у Кабелу. Верујем да на прави начин помогнем високим жељама и амбицијама које клуб гаји у пролећном делу. Прошао сам до пред пут у Анталију комплетне припреме, у истом стилу наставио у Кабелу па се надам да ћу се направи начин  одужити људима који су инсистирали на мом доласку”.


-  Велики плус дале су новајлије, голман Браћ, Јаблан, Месаровић, Видаков, Гајић и Павличевић показали су досадашњим  радом и залагањем да ће бити велика појачања на путу ка нашим жељама,а то је пласман у Суперлигу.  Са друге стране зелено светло за одлазак дали смо играчима који нису имали стрпљења или су преценили вредности. То се односи на Бихорца, Јованића и Балабановића. Посебан печат даје нам атмосфера у екипи и око ње где влада заиста породична атмосфера, па је на стручном штабу и играчима да у одличним условима све планирано одраде на високом нивоу - задовољно ће Васиљевић.

До поласка на двонедељне припреме у Анталију (2.фебруара) Кабел ће имати данас у Фудбалском центру „Вујадин Бошков“ од 13 сати  играти против српсколигаша Радничког из Зрењанина.

Феноменалну сарадњу са тимом из Зрењанина настављамо традиционалним одмеравањем снага. Биће то последњи филтер за играче да се изборе за место у авиону за одлазак у Турску.Права провера до сада урађеног. Момци  кроз тренинге подижу ниво форме, играју под пуним „напоном“. Здрава конкуренција на свим позицијама даје нам праве резултате па се надам да ћемо и фини глан у Турској одрадити на прави начин и спремни дочекати трку за бодове- велики је оптимиста тренер Кабела.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести