ОЗВАНИЧЕН НОВИ СЕЛЕКТОР Фудбалски савез верификовао одлуку о именовању Друловића на место селектора „орлића”

СТАРА ПАЗОВА: У Спортском центру Фудбалског савеза Србије (ФСС) одржана је данас седница Извршног одбора ФСС на којој је верификована одлука о именовању Љубинка Друловића за селектора младе репрезентације (У21).

ФСС је пре 10 дана са места селектора младе репрезентације Србије сменио Душана Ђорђевића и на његово место поставио Љубинка Друловића.

У саопштењу ФСС се наводи да су изабрани чланови Сталних комисија ФСС: Стручни одбор, Такмичарска комисија, Комисија за женски фудбал, Комисија за футсал и фудбал на песку, Комисија за финансије, Комисија за стадионе, безбедност и сигурност, Комисија за статус и регистрацију играча.

За председника Медицинске комисије ФСС изабран је директор Института за кардиоваскуларне болести "Дедиње" проф. др Милован Бојић.

„Чланови ИО ФСС прихватили су извештај поводом организације седнице УЕФА Хет-трик комитета који се одржао у СЦ ФСС у Старој Пазови, истовремено констатовали похвале од стране УЕФА за сјајну организацију читавог догађаја. Донета је одлука о доношењу Правилника који уређује лиценцирање фудбалских клубова. Усвојен је Финансијски извештај ФСС за период од првог јануара до 30. септембра ове године”, наводи се у саопштењу ФСС.

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести