ПЕТНАЕСТИ МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР „ВЛАДИМИР ГРАНДИЋ" У МАЛОМ ФУДБАЛУ Новосадски полицајци најуспешнији

Регионални центар Нови Сад победник је 15. Меморијалног турнира у малом фудбалу, који се организује у част трагично настрадалог саобраћајног полицајца  Владимира Грандића.
с
Фото: Ф. Бакић

Синдикат српске полиције Регионалног центра Нови Сад организује овај Меморијал из пијетета према убијеном колеги, чији је и отац, такође, убијен на дужности, али полако је прерастао и у помен и за све српске полицајце који су дали животе служећи народу.

На турниру је учествовало 19 екипа широм Србије: РЦ Нови Сад, ПИ Стари Град, полицијске станице Беочин,Тител, Звездара, Стара Пазова, Горњи Милановац, Шид, Апатин, Бачки Брег, Регионални центри Чачак, Ниш, Крагујевац, Кикинда и Смедерево, Одреди  жандармерије Краљево и Ниш, као и екипа Паркинг сервиса из Новог Сада.

На другом месту победничког постоља нашла се екипа Регионалног центра Кикинда, а на трећем екипа Паркинг сервиса. За најбољег играча проглашен је Стефан Барјактаровић (Кикинда), најголман је Александар Гемовић (Нови Сад), најбољи стрелац је Саша Влајнић (Паркинг сервис), а судија Никола Морача. Ласкаву титулу за фер-плеј понела је екипа Сектора за ванредне ситуације Чачак.

Фото: Ф. Бакић

Иначе, Владимир Грандић је преминуо 12. априла 2009. године од последица рањавања приликом покушаја да ухапси четворицу осумњичених за разбојништво у зрењанинској златари. Овим турниром чува се успомена на велико дело, храброст и жртву Владимира Грандића. 

Спортско надметање на овом турниру постало је симбол пријатељства, храбрости и вере да само сложни можемо да победимо и сачувамо оно што нам је најдрагоценије - мир и животе. 

Ј. Галић

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести