ТОПОЛЧАНИ ЗАБЕЛЕЖИЛИ НОВУ ПОБЕДУ У СУПЕРЛИГИ: Одлука за два минута

Новом побдом фудбалери ТСЦ –а практично су обезбедили треће место пред плеј оф у Суперлиги Србије.
а
Фото: Dnevnik.rs

Тополчани нису листали, али су готово рутински за само два минута у финишу првог дела решили меч.

Можда су фудбалери Вождовца били и бољи у првом делу меча, имали су и неколико лепих акција, али се на однор отишло с два гола у мрежи „змајева“. Само за два минута у фишишу првог дел Тополчани су решили меч. Про је Вулић, након акције с десне стране са петнаестак метара погодио мрежу, а стотињак секунди касније Ћирковић је на левој страни побегао својим чуварима и искоса са осам метара погодио мрежу.

 И у натавку меча фудбалери Вождовца сасвим су добро парирали фудбалерима ТСЦ –а, али нису имали среће. С друге стране ТСЦ је имао неколико прилика, пре свих Јовановић, али није био прецизан, као и у последњем минуту Стојић.  

ТСЦ – Вождовац 2:0 (2:0)

БАЧКА ТОПОЛА: ТСЦ арена, гледалаца 1.000, судија: П. Илић (Крагујевац), стрелци: Вулић у 41. и Ћирковић у 43. минуту. Жути картониа: Вулић, Радин (ТСЦ). Црвени картон: Радин (ТСЦ)

ТСЦ: В. Илић 7, Влалукин 7(Ђорђевић), Антонић 6,5, Стојић 6,5, Петровић 6,5, Вулић 7(Ђаковац), Милосављевић 6,5, Радин 6,5, Јовановић 6,5 (Станић), Ћирковић 7 (Цветковић), Пантовић 6,5 (Ракоњац). 
ВОЖДОВАЦ: Катић 6, Дјуричић 6, Лукић 6, Савић 6, Дјурдјевић 6,5, Коларевић 6,5 (Вилка), Матић 6, Милетић 6 (Митровић), Флемингс 6,  Нешковић 7 (Пиргић), Вујановић 6,5(Теодоровић).

 Г. Ковач

 

Standings provided by Sofascore
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести