Војводина из Перлеза верује да ће опстати у Српској фудбалској лиги

После историјског успеха, пласмана у Српску лигу, фудбалери Војводине из Перлеза приводе крају припреме и  рачаунају да ће добрим играма и резултатима изборити опстанак у овим рангу такмичења.
perlez vosa
Фото: Приватна архива

- На почетку лрвенства изостали су очекивани резултати пре свега због неискуства играња у овом рангу. Но, какао је такмичење одмицало играли смо све боље и полусезону завршили на 12. месту са реланим изгледима да сачувамо статус. Појачали смо се и ваљано радили током припрема па верујем да ћемо нашим навијачима приредити нове радсости - каже председник клуба Мирко Кнежевић.

Војводину су у полусезони напустили Магда, Чанак, Влаучин, Ђукановић, Шћепановић, Руњевац и Шемић, а новајлије су Николовски, Барјактаров, Пилиповић, Јованов, Шушњар, Јуха, Ђокић и Рудан.

Перлежани су одиграли вуише припремних утакмица и по речима клупског секретара Радована Аврамова екипа би требало да буде спремна за пролећне изазове. Тренер Живан Јелин се нада да ће се повређени играчи опоравити  и да ће имати састав који ће моћи да се супристави сомборском Раничком у првом колу на свом терену. Перлешки фудбалери и тренери се много уздају у помоћ својих навијача.

Текст и фото: Ж. Марковић     

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести