Југ надиграо Војводину

Већ од старта било је јасно да ће Дубровчани забележити нову победу, али је остало само питање колики ће јак отпор успети да пружи млад састав Војводине.

Војводина – Југ 3:14 (1:5, 1:2, 0:3, 1:4) 

НОВИ САД: Базен СЦ Слана бара, гледалаца 250, судије: Голијанин и Анђелић (Србија). Играч више: Војводина 8 (1), а Југ 9 (5). Петерци: Југ 2 (2).
ВОЈВОДИНА: Виторовић (4 одбране), Марић 1, Шиман, Тубић, Тененбојм, Прекогачић, Гвоздановић, Ћатовић 1, Тркуља 1, Шулц, Рогач, Марчета, Филиповић, Шћепановић.

ЈУГ: Бијач (13 одбрана), Мацан, Фатовић 4, Лончар 1, Јоковић 1, Гарсија 1, Марковић 1, Иванковић, Павличевић 1, Пероне 2, Бенић 2, Обрадовић 1, Попадић, Врлић.

Ватерполисти Војводине доживели су и трећи пораз у Регионалној Триглав лиги. Новосађани су у свом базену у 3. колу убедљиво поражени од фаворизованог Југа са 14:3.

Већ од старта било је јасно да ће Дубровчани забележити нову победу, али је остало само питање колики ће јак отпор успети да пружи млад састав Војводине. На одушевљење око 250 гледалаца на трибинама базена “Слана бара” Новосађани су први успели да стигну до поготка, а стрелац је био Марко Тркуља.

Али, убрзо су Дубровчани изједначили и до краја прве четвртине успели су да поведу са 5:1. У истом ритму играчи Југа наставили су и у остале три четвртине, а Новосађани су се трудили колико су могли. Постигли су још два поготка, али да нису били брзоплети у нападима могли су бар да ублаже пораз.
Већ сутра Војводину очекује још једна јака утакмица пред домаћом публиком. Од 19.30 часова Новосађани ће угостити екипу Јадрана из Херцег Новог. 

Г. Маленовић

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести