Митровић: Најтежи испит; Тадић: Приступ најважнији

Први нападач фудбалске репрезентације Србије Александар Митровић изјавио је данас да ће гостовање Грузији бити најтежи испит у досадашњем току квалификација за пласман

 на Светско првенсво у Русију."Ово нам је најтези испит до сада, не сммео да уђемо по принцупу лако ћемо јер нам се то до сада више пута обило о главу. Видели смо да имају неке "рупе" у одбрани, прекиди би могли да буду наша предност јер смо бољи у скоку, не смемо да им дамо оростор и морамо да будемо на нивоу из мечрва са Аустријом и Велсом", рекао је Митровић новинарима на београдском аеродрому пред пут у Тбилиси.

Фудбалер Њукасла наглашава да је Грузија против Велса показала да може да буде веома опасна, али да верује у свој тим и себе, иако у клубу нема велику минутажу.

"Сигурно да ми недостаје континуитет утакница, али мотивацију имам и мислим да неће бити проблема", поручио је Митровић.Најбољи српски играч Душан Тадић зна које су мане противника и истиче да ће покушати да их искорсти.

"Припремили смо се на најбољи начин, добро смо анализирали ривала, знамо одакле прети опасност и мислим да ћемо показати то на терену. Имају пар квалитетних играча, имају индивидуални квалитет. Најбитнији је приступ, да озбиљно уђемо у утакмицу и да им од почетка покажемо да смо квалитетнија екипа.Видели смо шта су им мане", рекао је Тадић.

Србија после четири кола у Д групи квалификација за Мундијал у Русији заузима друго место са осам бодова, два мање од Ирске, док су Грузијци пети са два освојена бода.

Утакмица између Грузије и Србије игра се у петак од 18 сати на стадиону "Борис Паичадзе" у Тбилисију.
 

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести