Николић нема право на кикс, Раду доста и бод

Тренер фудбалера Партизана Марко Николић рекао је данас да црно-бели немају више право на кикс и да верује да је меч са Радом у 7. колу Суперлиге прекретница ка бољим резултатима.

"Преко потребна нам је победу, немамо више право на кикс. Неопходно нам је да побеђујемо у континуитету, а можда је меч са Радом прекретница. Играчи морају да препознају тренутак и издигну се", рекао је Николић на конференцији за медије.

Николић, који је баш у Раду почео каријеру, додаје да верује да ће екипа кренути са победама, после лошег старта сезоне.

"Убеђен сам да се играчи, посебно старији, труде да дају максимум. Биће одређених промена, долази пауза због репрезентација и то је право време за корекције", поручио је Николић, уз констатацију да би сутра требало да дебитује Урош Ђурђевић, такође бивши нападач "грађевинара".

Према његовим речима Партизан највероватније неће више доводити појачања.

"Увек сам за то да се доводе добри играчи и прави јака конкуренција, али ми већ имамо 10 новајлија. Не верујем да постоји могућност у финишу да доведемо још неког, поготово што смо условљени лиценцирањем играча", закључио је тренер црно-белих.

А тренер фудбалера Рада Небојша Петровић изјавио је да ће његова екипа покушати да искористи кризу Партизана и направи изненађење у Хумској.

"Добро смо се спремили за меч са Партизаном, упознати смо са њиховом игром. Ценим нашег противника, али исто тако и нас. Знамо квалитет Партизана, као и да су у кризи, али то је њихов проблем. Са друге стране, ми смо у експанзији и верујем да из ове ситуације можемо да изађемо као победници, што би био и нерешен резултат", рекао је Петровић на конференцији за медије на стадиону на Бањици.

Он је додао познаје мане Партизана, а као највећу је означио игру када је лопта у поседу противника.

"Играће против нас високо, на бочним позицијама су најјачи и ту ће тражити да нас угрозе. Обратили смо велику пажњу томе и нећемо дозволити да нас притисну. Недостатак Партизана је игра без лопте и многи играчи", навео је популарни "Марадона".

Фудбалер Рада Милан Ћулум препустио је Партизану улогу фаворита.

"Очекује нас занимљива утакмица, нешто што нас радује и сви је једва чекамо. Желимо да покажемо квалитет, али биће тешко јер ће бити тешко да Партизан веже две лоше партије", закључи је високи везиста.

Утакмица између Партизана и Рада игра се сутра од 19 сати на стадиону у Хумској.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести